Om klubben

Hjallerup modelflyveklub hed oprindeligt Dronninglund Modelflyveklub. Klubben har eksisteret siden 1975 og har i dag 36 medlemmer (heraf 2 passive).

Vi flyver både med fastvingede fly, multirotor og helikopter. Fordelingen er pt. således:

• 30 medlemmer flyver fly (heraf 5 primært fly)
  • 15 medlemmer flyver heli (heraf 5 primært heli)
  • 8 medlemmer flyver multirotor (heraf 4 primært multirotor)
  • 10 medlemmer kører RC-bil (heraf 1 primært RC-bil)

Flyvedagene i klubben er lørdage kl. ca 12.00 og onsdage i sommerperioden efter kl. 17.00.

Når man bliver medlem får man adgang til et mailsystem, der benyttes flittigt, hvis det ser ud til godt vejr og man gerne vil have selskab på flyvepladsen. Så flyvetiderne er kun vejledende, man kan i teorien flyve hver dag fra morgenstunden til klokken 22.00 om aftenen, hvis man har lyst.

Alle er velkomne og der kan også arrangeres prøveflyvning med træningsflyver Twinstar koblet sammen via to sendere og instruktør.

Kom og se hvad vi laver!

• trojan

Hvordan jeg kom igang

"Det er slet ikke så svært, men meget spændende. Lyt til de gode råd og kom smertefrit igang med model hobbyen".

Jeg havde i lang tid spildt min tid ved at gå rundt og glane på alverdens golfbaner. En dag tog jeg (rolig den rigtige version kommer muligvis her).

- af Morten Sørensen

• pilotsnak

Pilotsnak ved rækværket

Det er ligeså vigtigt at snakke med de andre medlemmer om hobbyen, som at komme i luften.

• spits

Modeller

Det er vigtigt ikke at gå ned på udstyr. Denne samling tilhører dog flere piloter.

• Et medlemskab koster årligt:

• 750,- kr. for seniorer
    • 375,- kr. for juniorer
    • 150,- kr. for passive
    • 150,- kr. for indmeldelsegebyr

Herudover skal du være medlem af "Modelflyvning Danmark", der koster 600,- kr. årligt (det halve for juniorer). Medlemsbeviset skal bruges ved flyvning på andre pladser. Der følger også et medlemsblad med.